• ✔ Gratis verzending vanaf €50,-!

 • ✔ Direct trade koffiebonen

 • ✔ Voor 17:00 besteld is volgende dag in huis!

 • ✔ Energie zuinigste brander van heel Europa!

1 of 4

AMBACHTELIJK GEBRAND

De drie lekkerste koffie blends afkomstig uit de gehele wereld voor elk moment van de dag. Een mix van dark en light roast versgebrand.

Speciaal ontworpen sport thee

Een speciaal ontworpen thee met extra cafeïne om de vetverbranding te stimuleren! Deze witte thee zit in een luchtdichte verpakking met 25 zakjes!

Bestellen

Word een Morale Riders Athlete

Krijg 40% korting op elke bestelling die je doet bij ons! Hoe krijg je dat? Klik hieronder om de voorwaarden te lezen en je aan te melden!

aanmelden

antwoorden op

KLANT VRAGEN

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Wanneer je voor 17:00 op een werkdag besteld versturen wij je pakket dezelfde dag. Dit betekend dat je eigenlijk altijd de volgende dag de koffie al ontvangt. Het wil nog wel is gebeuren dat er een dag tussen zit. Daarom houden wij als klein bedrijf 2 tot 3 werkdagen aan.

Zijn jullie fairtrade?

Wij zijn geen gecertificeerd fairtrade bedrijf maar een direct trade. Dit betekend dat wij rechtstreeks van de boer onze koffiebonen kopen. Hiermee zorgen wij ervoor dat de boeren zonder tussenpersoon een nog eerlijkere prijs krijgen voor hun producten.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Alle ongeopende zakken kun je terugsturen naar ons voorraad adres. Wij nemen tot 14 werkdagen de verzendkosten op onze rekening en maken het geld over van de geannuleerde bestelling. Mocht je hierover vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Kan ik ergens jullie koffie drinken op een terras?

Momenteel zijn wij volledig gefocust op online verkoop van onze koffiebonen. Wij willen in de toekomst horeca ondernemingen voorzien van onze koffiebonen. bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Waar komen jullie bonen vandaan?

Wij kopen de koffiebonen in over de gehele wereld. Een paar locaties zijn onder andere: Zuid-Amerika, Aziatische bonen, Brazilië, Midden-Amerika. Voor meer specifiekere informatie kun je bij product informatie kijken.

 • Fietsparkeren

  Voor het parkeren van je fietsen tijdens evenementen kun je terecht bij Fietsparkeren. Ze leveren fantastische kwaliteits standaarden en opberg apparatuur voor je wielrenfiets!

  Website 
 • The Fast Riders

  Is je fiets kapot of moet je iets anders gerepareerd worden voor je racefiets verzocht The Fast Riders je fiets van top tot teen! Daarnaast doen ze ook evenementen.

  Website 
 • The Branding Club

  Onze missie is simpel. We zijn er om van jouw restaurant een succesvol merk te maken. Waarom? Jouw verhaal is uniek. We weten dat het loont om je te profileren.

  Website