FAQ

Hier een aantal veel gestelde vragen:

Wat is jullie verzendbeleid?

Wij proberen om de bestelling dezelfde dag te verzenden maar omdat wij zelf ook veel op de fiets te vinden zijn is dit nog wel eens lastig. Mocht het niet meer lukken om jouw koffie vandaag nog te versturen dan hopen wij op uw begrip.

Kan ik mijn koffie retourneren?

Uiteraard kunt u ongeopende zakken retourneren. Mocht er een probleem zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via info@moraleriders.com. Dan lossen wij dit graag met u op.

Doen jullie ook aan sponsoring?

Uiteraard werken wij graag samen met sporters om ons merk te promoten. Indien je interesse hebt in een samenwerking met ons kun je contact met ons opnemen via de contactpagina of stuur ons een mailtje op info@moraleriders.com

Is jullie koffie echte wielrenkoffie?

Onze koffie hebben wij in samenspraak met onze branderij samengesteld om per soort verschillende behoeftes te vervullen. Uiteraard kun je ook van onze koffie genieten als je zelf niet fietst. 

Is jullie koffie fairtrade?

Onze koffie is geen fairtrade maar direct trade. Dit betekent dat wij onze koffiebonen direct bij de boeren inkopen waardoor er geen grote tussenpartij tussen zit waardoor er nog meer geld terug gaat naar de koffieboeren. Op deze manier kunnen wij u de kwaliteit bieden waar wij voor staan, en daarnaast kunnen wij garanderen dat de koffieboeren eerlijk behandelt worden.